Vi tilbyr

The RIOT private club

Etter mange års erfaring i den tradisjonelle treningsbransjen, er The RIOT et slags “opprør” hvor vi ønsker å tilrettelegge for det vi mener at det egentlig handler om; din personlige og genuine totalopplevelse.

Kreativitet, erfaring og kvalitet på treningsøkten. Personlig service, ingen flokktrening eller overfylte treningslokaler og ansatte som bryr seg er en selvfølge hos oss.

Aldersgrense 20 år.

Bli medlem

Team RIOT

Vårt vertskap, våre trenere. Utdanning, kompetanse og erfaring er en selvfølge hos oss. Våre ledere og trenere er håndplukket på bakgrunn av verdigrunnlag, karisma og personlighet.

Ingrid Øen Carlsen

Yoga instruktør

Ingrid Øen Carlsen

Yoga instruktør

Bror Carlson

Personlig Trener

Bror Carlson

Personlig Trener

Dr. Elizabeth Loke

Personlig Trener med medisinsk utdannelse

Dr. Elizabeth Loke

Personlig Trener med medisinsk utdannelse

Erik Solbakken

Personlig Trener, Osteopat og Massør

Erik Solbakken

Personlig Trener, Osteopat og Massør

Anna Ström

Medisinsk Massasjeterapeut

Anna Ström

Medisinsk Massasjeterapeut

Anita Tonne

Studio Manager, Personlig Trener og grunnlegger

Anita Tonne

Studio Manager, Personlig Trener og grunnlegger

Rune S. Henrichsen

Økonomi, grunnlegger

Rune S. Henrichsen

Økonomi, grunnlegger

Lene Braateng

Behandler

Lene Braateng

Behandler

Marius Stenberg

Personlig Trener, Ernæring

Marius Stenberg

Personlig Trener, Ernæring

Vi tilbyr

01

Eksklusive "All inclusive" pakker med Personlig Trener, personlig skap, vask av treningstøy og ubegrenset tilgang til egentrening, basseng og spa

Les om All Inclusive
02

Faste avtaler med Personlig Trener uten å være stamgjest/medlem i vårt treningsstudio, hjemme hos deg, ute eller i vårt PT VIP rom, der du kan trene helt uforstyrret med din Personlige Trener.

Les om Personlig Trener uten å være medlem
03

Trening i faste små grupper med Personlig Trener i grupperom, vårt treningsstudio eller på takterrassen. Takterrassen har utsikt over Oslo, og gruppetreningsøkten kan legges hit når vær og treningsform tillater det.

Les om treningsgrupper
04

Tilgang til egentrening i treningsstudio.

Les om Tilgang til egentrening
05

Tilgang til basseng (12,5 m x 5 m med motstrøm, mini spaavdeling med boblebad, finsk badstue, infrarød badstue, spadusjer og avslappingsområde.

Les om basseng/spa
06

"Pay as you play!" Fleksibel betalingsmodell hvor du betaler for det du ønsker av stamgjestpakker og tilleggstjenester.

Les om Fleksibel betalingsmodell
07

Medisinsk massasjeterapeut.

Les om massasje

Vi er genuine og ekte fordi vi forstår at det ikke handler om å telle antall medlemmer og PT-timer, men din personlige treningsopplevelse. Drivkraften vår er at du kommer igjen fordi du ser frem til det, og fordi det gir deg noe mer enn sterkere muskler og flere kilometere på løpemølla.

Anita Tonne, Studio Manager / grunnlegger / medeier

Om treningsstudioet

Trening er hjertet og sjelen i The RIOT, og derfor er det ingenting i vårt treningsstudio som er overlatt til tilfeldighetene. Vel vitende om at det er menneskene du vil møte her som er hoveddriveren til miljøet og trivselen, er også det visuelle uttrykket og designet en viktig driver til å forsterke din personlige opplevelse.

Riots walk the talk.

Registrer medlemskap

Vi har et begrenset antall plasser. Dersom vi er fullbooket er du velkommen til å registrere deg på venteliste. Du vil få beskjed når vi har ledig kapasitet.

Stamgjest Ordinær pakkene våre har full start- stopp fleksibilitet (ingen binding), og vår betalingsmodell er repeterende kortbetaling.

Vi gjør oppmerksom på at om du stopper betalingen vil plassen din gå til neste på ventelisten. Og du vil måtte stå på venteliste dersom du ønsker plassen tilbake.

Bli medlem

Nøye gjennomtenkt

Valg og sammensetning av treningsutstyr, farger og design er nøye gjennomtenkt, fordi vi ønsker at du skal stortrives. Du vil ikke finne masse maskiner på rekke og rad. Treningsstudioet er kanskje ikke intuitivt for alle å bruke, men vi er her for å hjelpe deg.

Enten du velger å trene fast med en av våre håndplukkede og erfarne Personlige Trenere eller ikke, tilbyr vi konsultasjon, tester og hjelp til å sette sammen et treningsopplegg tilpasset din livsstil, dine skader, og eventuelle mål.

PT VIP rom

Vi har et eget PT VIP rom for de som av ulike årsaker ikke ønsker å trene sammen med andre. Her kan du trene uforstyrret med din Personlige Trener. Det er ingen ekstra kostnader for dette. Har du en fast PT avtale hos oss bookes dette rommet av din Personlige Trener etter avtale med deg.

Basseng og mini spa

Alle våre stamgjester med tilgang til treningsstudio og All Inclusive gjester har tilgang til basseng og spafasiliteter på Riot sine eksklusive tider. Hos oss skal du finne både makspuls og hvilepuls.

Våre verdier

Våre verdier er drivkraften i vår business, og de vises først og fremst gjennom våre handlinger. Verdiene gjennomsyrer alt vi gjør; relasjonen til våre stamgjester, ansatte, samarbeidspartnere, produktutvikling og lederskap. Våre handlinger utøves i tråd med våre verdier.

Entusiasme – Vi skaper treningsglede og begeistring. Glade mennesker gjør verden til et bedre sted å være.

Empati – Vi bryr oss. Vi lytter.

Fortreffelighet – Vi jobber alltid med å levere mer enn "call of duty".

Innovative – Vi er nytenkende og kreative, og vi våger å gå nye veier for å tilby noe som er annerledes. Vi setter en ny standard i den norske treningsbransjen.

Modig – Vi har et ustoppelig pågangsmot og en urokkelig tro på egen visjon. Vi tar gjerne risiko.

Detaljene

Hjelp til ernæring og kosthold

Anne Christin hos oss har en bachelor i ernæring. Hun hjelper deg gjerne!

Håndkleservice

Håndkleservice og kalde kluter er tilgjengelig for deg som har trening inkludert (Stamgjest Ordinær Treningsstudio/Basseng/Spa og All Inclusive). For deg som kun har medlemskap på Basseng/Spa (Stamgjest Ordinær) benyttes medbragt håndkle.

Dusjer

I basseng og spaavdelingen vil du finne egen sone med spadusjer.

Vask av treningstøy

Tilbys Stamgjest All Inclusive GOLD

Ekspress- og garderobeskap

Shampoo

Vi har tilgjengelig hårprodukter for de som har trening inkludert. (Stamgjest Ordinær Treningsstudio/Basseng/Spa og All Inclusive)

Hårfønere

Rettetang

WiFi

Gratis internett tilgjengelig i treningsstudio og lounge området.

Mobilladere

Tilgjengelig i treningsstudio.

Dagligstuen

Her får du kjøpt raw food, smoothies, juices m.m. Et fredelig og rolig sted å slappe av eller jobbe.

Massasje og Osteopati

Behandling for deg med plager. Kan bookes uavhengig av om du er medlem på The Riot.

Ofte stilte spørsmål

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Hic aut ducimus excepturi quidem debitis. Repellendus earum et. Sunt ea doloremque temporibus rerum rerum officia asperiores consectetur. Quaerat odit tenetur nesciunt ut explicabo iure at culpa. Voluptate cum maxime rerum quia nihil magnam. Et quia dolorem quo porro facilis qui aut hic.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Facilis dignissimos repellendus nostrum reiciendis laudantium et exercitationem enim distinctio. Reprehenderit suscipit harum velit tenetur ar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Nobis et minima et ut qui exercitationem dolorum maiores recusandae. Id amet neque. Vel eos laborum quis doloribus maxime impedit quia non. Ullam atque voluptates hic nulla reiciendis quibusdam rem quam odio. Et in nesciunt doloribus ullam provident maiores voluptatem perfer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Saepe eius molestiae dolorum earum sed asperiores. Ipsam molestiae nulla est eum aut. Voluptates dolore dolorem non ad sapiente sint. Magni et non qui aliquam est praesentium. Debitis et est a sunt voluptatem odio. Voluptates ipsam consequatur maiores ipsa sit volupt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit?

Hic ut earum totam magni perspiciatis omnis est culpa libero. Distinctio consequatur maiores recusandae quae dolore sint. Et dolores placeat aliquam itaque est qui. Est quos necessitatibus eum distinctio deserunt