BJØRVIKA
Reserver din plass

The Riot Private Club i Bjørvika åpner snart!

Clemenskvartalet: 15. August 2024

Reserver din plass
20 års aldersgrense på alle våre medlemskap. Som pasient hos The Riot Clinique trenger du ikke medlemskap.

Stamgjest Ordinær
( få plasser igjen)

Kr. 1500,- per måned*

Fri tilgang til Riot treningsstudio, garderober, kaldkulp, infrarød badstue og finsk badstue.
Reserver din plass

Stamgjest Sølv
(23 plasser igjen)

Kr. 4700,- per måned*

Månedsprisen inkluderer 40 timer med personlig trening, massasje og/eller annen behandling per år* og fri tilgang til Riot treningsstudio, garderober, kaldkulp, infrarød badstue og finsk badstue.
Reserver din plass

Stamgjest Gull
(9 plasser igjen)

Kr. 6450,- per måned*

Månedsprisen inkluderer 60 timer med personlig trening, massasje og/eller annen behandling per år*, fri tilgang til Riot treningsstudio, garderober, kaldkulp, infrarød badstue og finsk badstue.
Reserver din plass

Stamgjest Platinum
(5 plasser igjen)

Kr. 7800,- per måned*

Månedsprisen inkluderer 80 timer med personlig trening, massasje og/eller annen behandling per år*, privat skap, vask av treningstøy, fri tilgang til Riot treningsstudio, garderober, kaldkulp, infrarød badstue, og finsk badstue.
Reserver din plass
* Vi har ingen bindingstid hos oss, kun 1 måneds oppsigelse, fordi vi ønsker at du er stamgjest hos oss utelukkende fordi du trives. Ikke fordi du er bundet.

Som stamgjest Sølv, Gull eller Platinum står du fritt til å disponere det antall timer som er inkludert i månedsprisen utover en 12 måneders periode.  Dersom du skulle velge å avslutte avtalen før det er gått 12 måneder avregnes antall timer benyttet frem til avslutningstidspunktet etter en utregningsmodell, og avsluttes måneden etter. Har du benyttet deg av flere timer enn du har betalt for vil du motta en faktura på disse. Har du betalt for flere timer enn du har benyttet deg av vil du ikke få refundert timer eller tilbakebetaling.

Reserver din plass

Reserver din plass som stamgjest hos oss. Forpliktende reservasjon, første betaling fra og med åpningsdagen (estimert åpning mai 2024). Du vil få tilsendt link til utfylling av kortinformasjon nærmere åpningsdato.

Nb! 20 års aldersgrense på alle våre medlemskap.
Gratulerer! Din reservasjon er mottatt og du får snart en bekreftelse på e-post. Tusen takk for at du ønsker å være stamgjest hos oss på The RIOT private club.
Oops! Noe gikk galt, prøv igjen.

Om konseptet

The RIOT private club er personlig, privat og eksklusiv behandling, trening og helse. Vi holder i dag til på Harbitz Torg, Skøyen, Oslo og her har vi hatt ventelister siden vi åpnet i 2020. Derfor åpner vi nå et sted til i Clemenskvartalet, Bjørvika, Oslo.

Våre trenere og behandlere er håndplukket og jobber tverrfaglig, hvilket vil si at vi har en unik mulighet til å kunne hjelpe deg med helseplager eller treningsmål som inkluderer både trening og behandling. Har du helseplager er vårt mål å få deg raskest mulig ut av behandlingsloopen og over på (hverdags)aktivitet og trening.

Vi har lang erfaring med blant annet hodepineplager, ryggplager, skulderplager, overvekt, utbrenthet, long covid, overgangsalder og opptrening etter langvarig sykdom.

Er du blant de som aldri verken har turt eller hatt lyst til å trene på noe som likner et treningsstudio ønsker vi å være et motiverende sted hvor du trives og gleder deg til å komme på besøk.

RIOT betyr opprør mot det etablerte, og etter mange års erfaring i den tradisjonelle trening – og behandlingsbransjen er The RIOT et slags «opprør». Ikke fordi vi er så ville og gærne, men fordi vi ønsker å tilrettelegge for det vi mener at det egentlig handler om; din personlige og genuine totalopplevelse.

Eksklusivitet hos oss er privat og personlig tid og service uten støy, trengsel og overfylte lokaler. Vår drivkraft er din personlige opplevelse før, under og etter et besøk hos oss.

I Clemenskvartalet vil vi tilby:

  • Kiropraktikk med spesialkompetanse på svimmelhet og hodepine
  • Fysioterapi 
  • Osteopati 
  • Medisinsk massasjeterapi 
  • Bodywork terapi, en terapiform for kropp og sinn
  • Privat / personlig trening
  • Egentrening i Riot treningsstudio
  • Kaldkulp
  • Finsk badstue
  • Infrarød badstue

Du trenger ikke å være stamgjest/medlem hos oss for å benytte deg av våre behandlingstjenester, og du kan benytte din helse/behandlingsforsikring. Bedrift eller privat.

Erfaring, kompetanse og kvalitet er en selvfølge hos oss.

Estimert åpning Clemenskvartalet: august 2024
Reserver din plass