Marius Stenberg

Personlig Trener, Ernæring

En særs utadvendt, trygg og rolig person med lun humor og bachelor i fysisk aktivitet og ernæring.

Marius har vært en svært aktiv golfspiller i mange år, med NM og flere andre turneringer bak seg. Golf ble i en periode satt på vent grunnet Forsvaret, men nå er golf aktiviteten gjenopptatt.

Han har sin lidenskap i styrketrening, og er genuint opptatt av muskelvekst og riktig ernæring, noe som også er hans hovedfokus i egen trening. Skal du lykkes med dette du også er forberedelse og riktig sammensatte øvelser en forutsetning for at kroppen kan yte best mulig hele tiden.

Marius har selv erfart både overvekt og personlige plager som rygg og kneskader. Derfor har han gjennom egenerfaring og utdanning etablert en solid kompetanse og forståelse, som gir deg de beste forutsetninger for å lykkes enten det er med overvekt, muskelvekst og/eller oppbygging etter ulike type skader.

Selv mener han Golfen som individuell sport og Forsvaret har mye av skylden for at han anerkjennes som en svært god og godt likt Personlig Trener. Innen individuell idrett er det krevende «å stå alene» i hvordan du skal utvikle deg, og du har på mange måter bare deg selv å skylde på. I forsvaret lærte han om hvordan ta vare på seg selv og hvordan påvirke andre som hadde det tøffere og vanskeligere. Viktige erfaringer å ta med seg når han hjelper andre.

Han er opptatt av at dere som team skal ha det gøy på veien og at treningen er enkel nok til at du ved hvert oppmøte opplever mestring og utvikling.