Erik Solbakken

Personlig Trener, Osteopat og Massør

Er en jordnær, trygg, sjarmerende og likanes fyr det er umulig å ikke sette stor pris på.

Han har i mange år vært i Norgestoppen innen trialsykling og gjennomført hundrevis av sykkelshow. Han gjør stunt på sykkel du ikke tror er mulig, i tillegg til å drive med paragliding.

Som Personlig Trener er han ifølge seg selv nerdete interessert i vektløfting, men med sin tverrfaglige utdannelse, bakgrunn og erfaring både som Osteopat og Personlig Trener, har han mye å tilføre både deg som er eller vil bli topptrent, og deg som har eller ønsker å trene seg opp etter en skade.

Som Osteopat er Erik et viktig  ledd i vårt tverrfaglige samarbeid med Nemus.

Han er spesielt opptatt av ryggplager og baserer sin behandling på grundig sykehistorie og manuell undersøkelse – hvor han vektlegger sammenhengene mellom fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen din. Osteopati baserer seg på manuell behandling i kombinasjon med fysisk aktivitet og håndtering av en stressendehverdag. Nettopp derfor er Erik sin styrke at han også er Personlig Trener.

Erik benytter seg av et bredt spekter av manuelle behandlingsteknikker, både lette og kraftige. Han finner øvelser og aktiviteter som du selv følger opp hjemme eller på treningsstudio i hverdagen. Han er opptatt av å finne hva som er viktig for deg, og hvordan dere sammen kan skape en trygg arena der du kan bruke kroppen din på en god måte. Da vil også resultatene komme, og du vil kunne fungere bedre både i hverdagen og på jobben – med mindre plager.

Erik tilbyr også massasjebehandling i samarbeid med vår medisinske massasjeterapeut Anna Strøm.