Basseng/spa

Om basseng/spa

Bassenget er 12,5 x 5 meter, holder 33 grader og har motstrømsfunksjon på den ene siden av bassenget. Denne funksjonen styres av en selvbetjent av- og på-knapp.

Svømmeakademiet vil til fastsatte tidspunkter tilby svømmekurs i bassenget. Bassenget vil på disse tidspunktene være opptatt, men stamgjester av The RIOT private club er velkommen til å benytte spaavdelingen når aktiviteten i bassenget pågår. Se The RIOT sine ekslusive tider i bassenget under åpningstider.

Spaavdelingen består av en infrarød badstue, en finsk badstue, et boblebad og spadusjer. Du kan lese om de helsemessige gevinstene av infrarød badstue her.

Garderober, basseng og spaavdeling blir grundig vasket og desinfisert 7 dager i uken etter stengetid. I tillegg til den daglige hovedrengjøringen utføres desinfisering av alle kontaktflater, mopping og rydding 3 ganger eller mer per dag. Vi oppfordrer alle våre stamgjester til å bidra til et rent, ryddig og hyggelig miljø.

Vi er svært opptatt av sikkerheten, de helsemessige og hygieniske forholdene for våre gjester, enten de benytter treningsstudio, basseng, boblebad eller badstuer.

Alle med tilgang til basseng og spa må derfor signere på instrukser som skal ivareta dette før man tar i bruk fasilitetene. Disse instruksene finner du i medlemsbetingelsene som du signerer på ved innmelding.