All inclusive

All inclusive

Fordi du fortjener det!

Gjennom en 12 måneders fast avtale følges du opp av en eller flere av våre Personlige Trenere, en eller flere ganger per uke og har fri tilgang til egentrening, og The RIOT sine eksklusive tidspunkter i basseng og spa. Du har 40 timer (Stamgjest All Inclusive) eller 80 timer (All Inclusive GOLD) med Personlig Trener per år inkludert i månedsprisen.

Antall timer per uke med Personlig Trener er fleksibelt og baserer seg på en plan utarbeidet i sammen med din(e) Personlige Trener(e). I perioder trener du kanskje flere ganger i uken med Personlig Trener, i andre perioder en gang i uken.

Vi er et team bestående av ulik erfaring og spisskompetanse, og vi ønsker å dele alt vi har og kan med deg. Du vil derfor kunne ha både glede og utbytte av å trene med flere enn én av oss i løpet av året. I perioder trenger du kanskje styrketrening, i andre perioder hvor livet er hektisk trenger du kanskje bevegelighetstrening og avspenning.

Kanskje du ønsker å bli spesielt god på styrkeløft eller løping? Eller motivasjon og inspirasjon til å opprettholde treningen som du vet er bra for deg? Alt avhenger av ditt ønske, behov og målsetting.  

All Inclusive Stamgjester får også rabatt på alle tilleggstjenester.